Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DETTA DÅRHUS!

"Detta dårhus!"

utbrast en arbetskamrat en gång

indignerat -

och även där kändes världen trång

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-11-12 21:10



Bookmark and Share


  Koloristen
"Aarhus är ett dårhus!" (Koloristen, på plats, 2003).
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP