Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min L

Skär sanningen i bitar...
jag tuggar och sväljer
i skalet av artigt konverserande

men om du tog i mig
om jag drömde dig
och du tog i mig
i regnet av sav

som skärvor av rispande knytnävsslag
mjukgörande i dina händer

ompassliga banor
i en önskan att dö
när orden faller och
dina ögon klingar som utslaget tö

ja, det är då jag vill dö
i solruset av denna inre istäckta sjö

så vackert att där lämnas kvar







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-19 10:54



Bookmark and Share


    Max Poisé
Wow, den tog tag. Gillar specifikt ordkombinationerna och de tilltalar.
Sista raden är genial. Mycket bra och stort tack för att du delade denna med oss andra.
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP