Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddslös

ditt vapen mjuknar nu
jag ser klart hur skölden viker sig i kanten
som ett blomblad
det doftar sött

och din metalliska brynjas struktur
den förgrenar sig så
den dansar fram
andas in och lättar

och något viskar
viskar här
tror du att jag drömmer
drömmer fram
min sista chans

kanske det
mitt sista namn




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-11 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP