Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bipolärs människas förgiftade självsyn.


Självbild

Som skitig snömodd på bilrutan i hastighet utan kontroll
Snorfylld hjärnbark av all den panikgråt som lamslagit mitt förnuft
Jag gav mitt allt, mitt förflutna, min framtid
Utan att be om något tillbaka

En absurd känsla av solkighetens förtvivlan
Som utspätt kaffe blandat med tjära
Som krackelerade speglar som spottar spe rakt in i mitt ansikte
Som minimerar min självkänsla till aska på golvet.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-13 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP