Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖLJ MIG!

-Var ar är du?

-Jag är här

Nära dig 

Jag håller din hand

Jag skyddar dig

Blunda o gå iväg

Jag täcker dig

Jag belyser din väg

Mitt ljus är för dig

För att bevara dig ta dig till frid

Gå mot mig

Följ mitt ljus

Följ mig

 

-Jag går mot dig

Jag följer dig

Jag ser dig

Ditt ljus vidrör mig

Vidrör min själ

Känner frid




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2019-11-15 09:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om döden!
2019-11-15

  Öknens Ros VIP
Den sista vandringen.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP