Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flödar fram

älven mot vinter
vattenstråk mellan isflak
pussel i svartvitt

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-13 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man som står vid älvens strand och ser för ögonen vattnet brottas med isen. Hur älven försöker slå sig fri sina frusna bojor. Vackert!
2019-11-19

  Elaine.S VIP
Som ett konstverk, läser dina ord och ser bilden , snyggt
2019-11-13

    Lena Staaf VIP
Din dikt är också flödande!
2019-11-13

  lodjuret/seglare VIP
Mot naturens verksamhet 'motstånd är meningslöst'.
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg