Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionata


Eldens låga flammar
genom tidens gång

Ackompanjerad av
jämmerlåt och fågelsång

Glödhet likt en
brinnande passion

Värmer och förgör
med samma kraft

Eldens låga flammar
genom tidens gång

Sprakande het och
vacker

Likt en kärlekssång




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-13 13:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När elden behärskades ändrades hela vår civilisation sen kom hjulet resten är historia
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP