Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU ÄR PRECIS SOM ALLA ANDRA

Hon sa: "Du är precis som alla andra"

Det var en sanning med modifikation

Jag ville göra "vi" utav "varandra"

och leva i vår vackra explosion

Hon sa: "Jag skulle kunna vara snäll nu..."

Det är ett uttalande som jag minns

Jag minns så väldigt tydligt denna kväll. Du,

jag var nog mera groda än en prins...

 

LARZ GUSTAFSSON 13/11 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2019-11-13 17:20



Bookmark and Share


  Ragazza Verde
Vackert och ärligt.
2019-11-14

  bibbi ahrnstedt
Stämningsfullt och tänkvärt, vackert formulerat tack
2019-11-14

  Murrey
Fint skrivet om en kort stund av en tillfälle i livet...en vacker stund som känslomässigt slutar olyckligt ?

2019-11-13

  Lottie Ålhed VIP
Ett minne som stannat kvar vackert och lite svårartat kanske (egen tolkning) Väl värt en bokmärkning.
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP