Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UPPGÖRELSEN

Uppgörelsen är en process

Uppgörelsen är kamp och strid

Uppgörelsen är inte stress

Rättfärdighetens frukt är frid

 

Tillfyllestgörelsen är en nåd

Nåden som fostrar mig till "nej!"

Tillfyllestgörelsen föder dåd

Hjältedåd så långt bortom dig

 

LARZ GUSTAFSSON 13/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-11-13 18:10



Bookmark and Share


  Koloristen
Applåd. Nåden fostrar verkligen människor till att lägga bort synden. Akkurat.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP