Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprakande

Jag vill tillbaka

till ett sprakande jag

till en gemensam kärna

till en fylld närvaro


Nu är det mest grått,
gråa åsiktskorridorer
gråa etiketter

Du lämnade mig färglös
Men jag återhämtar mig
alltjämt...

Det kommer
en sprakande tid
Ett starkare år

Vänta bara...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-11-13 19:09



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Ja jo, som man fått vänta. Men jag tror dig.
2021-11-24

  Novemberrus
bra!
ja det kommer, jag längtar själv!
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP