Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mosaikminnen

Alla vägar leder dig längre ifrån mig...
Lyckligtvis nog.
Fotspåren emellan oss lyfter
från stigen och lägger ett nytt pussel med gamla bitar.
Mosaikminnen - en platta jag kan krossa
men istället gömmer bland golvbrädorna och trampar trampar ner i jorden.
Den kan förmultna där, ätas upp av maskar eller
hittas när jag är död sedan länge.
Jag kommer att ha glömt.

Jag är så lycklig.
Jag hoppas att du också är det.




Fri vers av Kajsa M
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-13 22:16



Bookmark and Share


  SatansSon
bra debut.
2020-11-12

  Kajan VIP
Svårt att beskriva det komplicerade, men du gör det originellt och bra.

2020-06-24

  kerstin skriver VIP
vissa minnen är värda att spara under golvplankorna. kanske kan de förmultna, men kanske kan där ur jorden börja gro något nytt, annat.
fin text!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M