Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resultatet av en uppgift i Facebook-gruppen Skrivarsidan. Tema och form var fritt men måste innehålla tre ord: svinhus, symbios och skata.


Svinhuset

Gårdens svinhus
är nu öde
tomt och tyst
Gödselstacken vittnar
om livet som var
En skata landar
och spanar glupskt
efter något ätbart
Dyngan redan utspridd
i symbios
med årets odlingar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-14 07:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Med beröm godkänt!
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP