Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspel

Gången upp mot kyrkan var smal
det luktade orgel och lövtunna bibelblad
när hon sittandes betraktade den lilla vinkande handen
leendet hon aldrig glömmer. framför en skärmdunk
av det redan satta…. ljuvliga livet. Livet.
Så ont att stenkören gråter
Livet. Livet. Det korta.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-06 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP