Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I norr

jag anar tidsfåglar någonstans
det är därför det bankar så
därinne
det är därför tigrarna hukar sig

nu skriker jorden vidbränd
och magma korsar alla stränder
jag flyter utan kropp och inser
att det bara finns ett crescendo

oundvikligen vid horisonten
ett enda lila stråk i norr

det är där jag måste vara
det är dit jag måste gå





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-15 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP