Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demens är de anhörigas sjukdom


Den sista etappen

Den sista etappen
på den långa färden
stapplande och svår
vilse i glömskan
men ändå
en dag med klar luft
solen silar genom trädens grenar
nu så mycket lättare
när alla löv fallit
i parken utanför fönstret
gnistrar frost
vi talar om hur det var
då för länge sedan
de gamla minnena
en ljus dag




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-14 11:20



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om din dikt.
Den känns som en förberedelse för
det som kanske komma skall.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP