Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny låt! Ny EP ute 22 november!


Fiendens Fiende

https://soundcloud.com/robin-velander/fiendens-fiende

Konkurrenter och motståndare
Vet ni vem fienden är?
Vi jagar varandra på tunnelbanan
Det var ju så här det blev

Vi är marionetter som sover
Det här är vad våra liv är gjorda av
Vi kikar ut genom titthålet
Hör du grannarna som tassar där ute?

Min fiendes fiende
Är min vän (fiendens fiende)
Ja vi tittar på när himlen brinner bort
Det går ju så fort och sen
Min Fiendes fiende (vinner igen)

Mina laster är inlåsta i en rum
Och bara du har nyckeln
Jag hör dem komma nu
Gongongen ringer in till konfrontationen

Vi är marionetter som sover
Och det finns en sjukdom inuti
Förnuftet mosas av dina Converse
När vi åker förbi spökstationen

Min fiendes fiende
Är min vän (fiendens fiende)
Ja vi tittar på när himlen brinner bort
Det går ju så fort och sen
Min Fiendes fiende (vinner igen)

Det finns inga slutliga drag i mörkret
Inga fartyg kommer att rulla in
Låt oss kasta oss ner i vulkanen
När tomma kratrar återstår av våra hjärtan.

Min fiendes fiende
Är min vän (fiendens fiende)
Ja vi tittar på när himlen brinner bort
Det går ju så fort och sen
Min Fiendes fiende (vinner igen)
Min fiendes fiende
Är min vän (fiendens fiende)
Min fiende är farlig
Men jag älskar han som vanligt
Mitt bästa vapen är:
Min fiendes fiende
Min fiendes fiende




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-14 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V