Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlindad

Inlindad i ett tyg
som sväper omkring
min kropp

kan jag skapa min egna bubbla
bort från alla människors
värderingar och konflikter

inlindad i mitt tyg
kan jag
skapa mina egna
värderingar och konflikter

utan att skapa gräl
med omvärlden.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-16 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I