Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina hösthänder

luften klädd i dis

älven öppnar svartvattnet

moln tvärs över skyn




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-14 22:13



Bookmark and Share


  Roger VIP
Målat med den stora penseln, ändå får du fram ett helt höstlandskap. Imponerande
2019-11-15

    Lena Staaf VIP
Vacker höst dikt!
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg