Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


ÅNGEST

Allt är saga.
allt är dikt.
Intet finns
som är av vikt.
Allt är kaos,
villervalla.
Tro och hopp
till djupen falla.
Avgrunden är allt
som är
och som slukar
och förtär.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-15 10:17



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
t

2019-11-15

  Kaptenlöjtnant
Bra dikta
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl