Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankar som ständigt slåss med lr mot ; intuitionen är dock mer säkrare men naggas lr blir lite vingklippt ibland där i striden! Varför sänker man sig så lågt när man är själv? IMP


Utanför så nt man inte vet hur

Här tampas man mot sina egna elakingar på insidan..

som att stampa takten i tomma luften om nu det är möjligt..

Växlande i olika riktningar - aldrig riktigt nöjd med det man åstakommer...

En slags perfektion där allt måste stämma överens... 

Annars blir det en drabbning med blod utjutelse, strid på olika vilkor.

Strid där endast en av viljorna segrar, den skiligaste strategen vinner denna strid.

De är en kamp om förnuftet å sannsen, kapitula-tion  är ej en möjlighet..

Här ska varje element aktiveras... vara delaktig.

Bubblande från kokheta tankar stiger de till väders! 

   




Fri vers av danne //
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-15 13:38



Bookmark and Share


  GloomyBird
jag tror att Vi är våra egna försvarare. Man måste bara komma ihåg att alla känslor börjar hos oss själva först inte hos någon annan. Om något gör oss ledsna istället för att fortsätta vara ledsen välj att ge glädjen ammunitionen den behöver för att övervinna och segra.


Vackra ord danne som slår klockrent in på min egna strid jag har i huvudet just nu. 

Bokmärkt så att jag kan läsa den igen när jag behöver samma motivation den gav mig till att ge glädjen bränslet, ammunitionen den behöver för att övervinna sorgen, tvekan och mitt dåliga självförtroende.



2019-11-19

  WyS VIP
Det sägs att de största striderna sker inombords. Där finns både domare, åklagare, förhörsledare och offret.....oftast utan en försvarare!
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //