Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterkväll!

Så stilla som snöflingor faller till marken.
Så stilla vill jag vaggas i din famn.

Så ömt och varsamt smekas av dig.
Så värmer vi varandra i vinterkvällen.




Bunden vers (Sonett) av Ezmeralda VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-15 21:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-11-19

  Niliboy
Fint!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP