Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tryckförband för mitt inre

Etik och moral
blir till granit och morän
Per Gessle blir lite svårare
än Lasse
att formulera om till nyanserat

Fastän Joakim stoltserar
rak i rygg med lite gråa toner
Don Rosa lockar inte till ett hej
från botten av min ångest
väggar trygga som omgärdade av mossa

En kanyl blir lite trubbig
med en filtnål mot min tumme
och en krok infattad av trä intill mitt lår
terapi och frustration
skapar beteendestörningar

Grunden till att drömmar åter flyr,
kittet i att tankar åter gryr




Fri vers av Torkade rosor
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-11-15 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor