Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men först när vårat inre berörs

I den famn
som du säger dig för mig
alltid ha en tillgänglig plats
Slut dess armar
men först med mig inuti




Fri vers av Torkade rosor
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-15 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor