Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknas mig

Ett ögonblick
som tog all luft
men inte blev som hoppats

Tillfälligheter
stunder av en slags närhet
där beröring inte räcker till

Att sakna den möjlighet
som gås om miste
när längtan mäts i annat än kvadratcentimetrar av hud

Ljudet av ditt hjärta
att vidröras med fingertoppar
tårar tillägnas det förflutna

Minnen skakar på ett annat sätt än du,
kan du känna hur det bubblar i mitt blod?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-15 23:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stor saknad fint beskrivet
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor