Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snälla lev för min skull för utan dig kan jag inte leva

 

Att ständigt balansera

nära kanten, till djupet

där demonerna bor

är fruktansvärt, outhärdligt

och gör livet så svårt att leva

även för mig, som slåss mot mörkret

som obarmhärtigt vill ta dig

ifrån mig

 

*

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-16 00:03



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Det strömmar en kyla från mörkret i din dikt.
Du beskriver ångesten och dess effekter så träffsäkert. Bra skrivet.
2019-11-26

  DominiQueen
åh en så gripande text om kärleksfull förtvivlan
Allt gott tillönskas diktarjaget och DIg
Bokmärkes
2019-11-24

  Lars Hedlin
Känslan stark och djup i denna!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP