Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslut och modet


Beslut

När vet man att lågan har brunnit ut
När vet man att allt man kan ge är slut
När slutar man att känna rädsla för vad den känslan medför
Vad är det för beslut som bara ebbar ut
När allt blir så krångligt och modet tar slut




Fri vers (Fri form) av Caroline177
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177