Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spåren efter dem talar, går inte att gömma mer, politiker bär största ansvar, enorm förstörelse man ser.


Instängdhetens murar växer

Sverige fientlighet råder
politiker tillåter det ske
de verkar inte gilla landet
precis allt har hamnat på sne

Man får inte nämna orsak
man får inte säga högt i ord
munkavle tvingas på folket
"diktaturen" bestämmer svensk jord

Instängdhetens murar växer
skrämselpropagandan ökar på
den som inte lyssnar & lyder
får nyp i örat & i skamvrån stå

Ofta blir människor uteslutna
behandlade som elaka små kryp
helt nertrampade i skosulorna
bara för att de inte är en pk typ

Yttrandefriheten är inte omtyckt
den irriterar ordningen den stör
helt klart vill man den ska försvinna
bort från svensk mark tills den dör

Men icke sa nicke det ska den inte
vi som älskar den fortsätter sjunga ut
vi som älskar vårt vackra lilla Sverige
fortsätter stå upp för det utan slut!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-22 09:24



Bookmark and Share


    lydriket
Träffande beskrivning av ett mycket mycket sjukt land, där covid-19 bara är en krusning på ytan.

Att rösta på människor, som så uppenbart ogillar allt det som burit fram Sverige till den välfärdsstat Sverige en gång var men inte längre är, har ett pris.

Det är det priset som nu och framgent skall betalas, dvs vuxna människor som dumpar konsekvenserna av sina oansvariga val på sina barn och barnbarn och då främst på sina döttrar.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP