Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad dikt från 80-talet. Minns inte varför jag skrev den. Kanske jag var en av kvinnorna?


Falsk Don Juan

Han är så vacker
Går aldrig ensam hem
från krogens ytliga värme
Polarna flinar menande
när han lämnar
med kvällens ragg
Han mår illa
men spelar med
Sen glider
Don Juan- masken av
Ibland sover hon över
Han värjer sig
för kärlekslängtande händer
I mörkret
behöver han inte
förställa sig mer
Han åtrår män
men förnekar det ännu




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-11-16 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP