Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Sevval sam - elgajiye & sallana sallana neçe ser ave https://youtu.be/9xw8DzwFeUs


Min längtans glöd

Det här är natten
då stjärnorna
stjäl min sömn
Natten som sjunger
dig bort från mig
Du som en gång
var min längtans glöd
Mina ögons
skimrande poesi

Det här är natten
när dina nakna fötter
förför främmande jord
Natten då dina läppar
blygt snuddar bergen
och mitt hjärta
saknar dig
Du som en gång
var min själs andetag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-16 15:53



Bookmark and Share


  Maja Ivan
"Natten då dina läppar blygt nuddar bergen"
Så vemodigt och definitivt beskrivet hur det kan kännas när någon förloras åt något annat. Tycker mycket om den här dikten för den ger mig utrymme att fylla i med mina bilder. Tack.

2020-07-03

  BenGust VIP
Glöd och skimrande poesi.
Jag blir betagen av såna ord.
2020-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt!
2019-11-19

  wiria77
fina rader
de berör
2019-11-19

  Seasons
Vackert!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP