Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Om sorgen går sönder

Mina förluster

de där sorgkänslor

som inte syns men tynger

som får tårkanaler att flöda över

jag vet att jag måste vårda sorgen

för att det är mina egna känslor

jag måste vagga dem i min famn

hålla dem nära mitt hjärta

viskar, säg att det blir bra

säg... att det blir bra...

jag håller er hårt i min famn

vill inte tappa er så ni går sönder

skulle det ens gå att laga sönderslagna sorger?




Fri vers av Maiah VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP