Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En november promenad

I den sträva kylan
Hostar man sig fram
Öronen får av vinden värk
Hjärnan vill komma in
Men vägen är isbrytande långsam

När inne värmen kommer
Så sänker sig axel spänningen
Lugnet blossar på kinderna
Och händer kramar om koppen
Kramar värmen ur kaffet
Som snart skall tina min frusna
stelnade min av längtan

Längtan till att få känna
Lugnets värme
Och den kaffe nöjda kroppens
vila från vädrets egensinniga kyla




Fri vers av Dito VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-16 23:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP