Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdig


Om 

men bara om. I så fall. Den omkullvälta 

sanningen? Hon skriver sammansatt. 
Som om galenskapen inte finns. Fanns? 

Hennes sätt att uttrycka liv. Forma ord. 
Få andra att känna. Fick dig? 

Skrivandet tappar sitt stift när ögon far över 

läsarens verkliga människa. 

 

Jag. En utomordentligt verkligt realistisk människa. 
Planerande och klok. Vi kan ha vissa symtom 

vi normalstörda. Separationsångest. Det blir 

lätt så med min uppväxt. Jag har hanterat den. 
Vad har de flesta andra? 

 

Vad fick vi du och jag? För den? 

Svartsjukan inom dig. Inte en sjukdom hos dig. 

Du var van att få det du ville. Så enkelt var det. 

Jag är det enda du inte riktigt kunnat få. 

 

Erika känner dig. Er sort. 

Du inte riktigt värdig en Erika. Inte riktigt. 

Älska dig ett liv. Älska dig genom allt. 

Det är bara så riktig kärlek är. Inget mindre 

inget mer. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-11-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP