Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi fick försaka....

När lugnet
efter stormen
lägger sig
i stiltje åter

Börjar allt om

Det som gick
förlorat var
bara oron

Inget annat

Topparna och
dalarna

Det illavarslande
bruset

Det fick vi försaka

När vi åter fann

Det vi ändå alltid
velat stanna i

Känslan av närhet

En trygg hamn




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-17 07:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Toppar och dalar finns i alla relationer och kanske är det som driver utvecklingen framåt. Men lugnet...så skönt!
2019-11-17

  Kungskobran VIP
Att vara i hamn
i kärlekens famn
är det skönaste som finns
det som man alltid minns
kärlekens sötma finns alltid kvar
i alla eviga dar
tills döden skiljer oss åt
finns alltid rum för förlåt

2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP