Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pin-Up - Haiku

 

 

pinuppa hon var

prydde vägg på bilmekar

lättklädd lockande




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-17 12:49



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Lättklädd och lockande
Jo, vars
Det ska gudarna veta. C

:-)
2019-11-17

  Per Drysén
Längesedan nu som jag såg en sådan bild. Saknar det inte.
2019-11-17

  Kungskobran VIP
Gör en kupp
sätt pinuppan under lupp
så skall du se
hur lättklädd hon e
2019-11-17

  Bodingen VIP
Pinupporna i plåt som förr satt i grillarna på många lastbilar är idag åtråvärda samlarföremål, kan kosta upp mot 5000:-, kultur! Utvikningsbrudarna som fanns på kalendrar och i herrtidningarna har inget med pinuppor att göra, lättklätt och avklätt är skillnaden.
2019-11-17

  ULJO
Inte nu längre. Men Mackarna var ju rena porrindustrin längre tillbaka.
2019-11-17

    Lena Staaf VIP
Nu för tiden finns hon på Internet och strömmad porr.
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP