Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hörsammar

 

 

jag är

trött

 

 

 

sträcker ögon in i

skogar

 

drömda

marker

 

sträcker ögon

i bön

 

låt mig se

 

meningen

 

av

detta

 

 

 

stryker ränder ur panna

med askan given av elden

 

den brann i mitt hjärta

 

den envisas

 

manar

 

kvar

bliv

kvar

 

försöker

inte

andas

 

 

 

tänder

i denna rings släckta

tolv lågor

 

den

trettonde i mitten

ett

flämtande kol

 

kvävt i sin linda

 

hjärtat en diamant glöder

minns

 

berget smedens inseende ögon

 

den hand vilken tänder tolv lågor

ett öga en dräkt av andeljus

 

själen bär stickans eld

 

skimrande varsamhet svarar

himlars

stjärnandning

 

tolv blåser molngnista in

i mitten

 

vakna

 

kolet hörsammar

natten

glöder

 

tolv stämmor

förenas med

tolv stjärnor

 

strängar vibrerar

ljuder

 

smeden en bard helar

diamant

 

dessas

hjärtan hörsammar

 

hör samman

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-17 13:33



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Som en profetia nästan, tungt är det men det blir ljust.
2019-11-19

  BenGust VIP
Mycket stjärnstoft som vibrerar och
klingar ut.

Med bokstav S inleds många

sjungande ord som "sträcker,
stryker, skimrande, själar,
stjärnandning, stämmor,
strängar".


2019-11-17

    ej medlem längre
I kärlek förenade, i askan gror en eld. Dina ord lyser upp i mörka november.
2019-11-17

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser