Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen röd tråd...bagatell

 

 

Uppkopplad via

trådar kasperdockan har

kommunikation

med andra avatarer

själlösa utan passion

 

sitter och drömmer

om genuina möten

utan distraktion

meddelande på datorn

kärlek är en illusion

 

stänger av dator

och mobil öppnar fönstret

tecknar till grannen

middag imorgon

tummen upp den som vågar

 

vinner ibland är

äkta möten närmre än

vad man tror bjuder

du på ett leende får

du ofta tusen åter

 

sitter och skriver

till en okänd avatar

på andra sidan

nätet väntar på ett svar

välkommen middan är klar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 13:34



Bookmark and Share


  HelenaW
Illusion eller verklighet, men att få komma hem till en färdig middag, det vore något.
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP