Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I still dream of fairytales!

 

I saw the full of the moon

I still dream of fairytales

And kissing in the rain

 

Keep on sending beautiful messages

Flowers and warmth

Forever through the Milky Way

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-11-15

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 250 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-11-17 14:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog våra drömmar som driver oss framåt...fint diktat...
2019-12-02

  lila fjäderblomman VIP
Yes! Make life magical!
2019-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-11-19

  StinaJ VIP
Ljuva drömmar.
2019-11-19

    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert och skimmrande
2019-11-18

  Karina"Kia"
Kärleken värms av sagor ur ett liv!
2019-11-18

  Maria Sundelin VIP
Vackra drömmar
2019-11-18

  Anna Nickolausson
Ger en härlig varm känsla, så det ska vara
2019-11-18

  Alysse VIP

Dina ord når hjärtat
man blir glädjande varm
Så fint och hoppfullt
skrivet!
2019-11-17

  Blomma-Stjärna VIP
vacker text med en varm energi - bokmärker!
2019-11-17

  DavidM VIP
En fin energi i texten som sträcker sig ut, och in.
2019-11-17

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla som strömmar genom din text. Meddelanden genom rymden når fram!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin