Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten som

Texten som bär
Texten som svär
Orden som ger
Orden som hörs
Skriften som blir
Skriften som ges
Pappret som mall
Pappret som klenod
Listan som mål
Listan som krav
Lappen som svar
Lappen som stress
Notan som kvitto
Notan som försvar




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill