Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunnsviken

du fastnar där på ytan
fastän du är lång
nog att nå till botten

att nå till botten
gick fortare för mig

sjunker jag fortare eller
eller har jag inte kommit till de största
fiskarna,
kanske hänger kvar i vassen




Fri vers (Fri form) av lakris
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-17 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lakris