Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem f*n tkr om neonljus

rött neonljus i rummet

svart spets på min kropp för dig

river din rygg när jag kommer

du säger att du älskar mig efteråt

svarar inte, kramar bara om din hand för en sekund eller två

duschar av mig och tänker på andra som inte är dig




Fri vers av elvira.V
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-17 18:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mycket vanligt att tänka på en annan under bra sex. Moget skrivet !
2020-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar neon. Jag vill dansa i den.
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V