Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden ekar

i våra mötesrum

Brevlådan gapar tom var gång jag öppnar locket
en och annan gång väljer jag att inte passera den
- brevlådan-

Vissheten talar i tystnaden

Bergtagen
blir du inte
Förspelet
mellan våra hjärnors lust
når aldrig fullbordans
glädje

Under mina fotsulor finn
s tomheten,
Min hjärna ropar
till din

!!

Saknaden ger skavsår i
händerna som smeker
någon annans rygg

Tristess




Fri vers av Goddess VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP