Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På onsdag ska jag bli enbröstad. Det andra har en liten tumör och kanske små ovälkomna gäster


Enbröstad

Jag vill inte
Jag vägrar
Men ändå inte
Jag vill leva länge till
Så jag har inget val

Så overkligt
Rädd
Livrädd för mina känslor
Ska jag våga vakna efteråt?
Kommer jag vara tom inuti?

Rädd för min förtvivlan
Rädd för oron jag skapa hos min mamma och mina barn
Jag vill inte göra dom oroliga
Jag vägrar
Men ändå inte




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP