Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
… det vi förlorar på gungorna tar vi igen på....


Karusellen

Höst efter sommar, sedan vinter, vår och sommaren igen
en karusell på ett korn i evigheten

…. och vi väntar på vår tur...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-11-18 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik