Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömd verklighet


Drömda liv
vänder blad
dag som natt

Klara ,ändå
overkliga
på något vis

Är vi våra
drömmar

fantasier
Om att finnas

Eller existerar
vi på riktigt

Verkligt liv
Mellan dröm
och fantasi

Vill säga oss
något

Kanske finns vi
ändå bara i essensen
av våra liv

Ett hopkok av dröm och verklighet
Liknar vår existens

Är tanken
Innan sömnen
helt intar scenen
Och låter en annan verklighet
Basunera ut sitt tänkta scenario
i drömmens form
Men ändå verklighetsbaserad
Existensen är essensen av alla våra liv
I skärningspunkten mellan drömda verkligheter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-18 01:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I drömmens värld
finns allt mellan ondska och flärd
när jag vaknar upp
sätts allt under lupp
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP