Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen Reality


Exhale.


Inhale.


And try to get some air.


And.


See.


The reality fall.


Right between our fingers.


It´s just slipping out of our hands.


Why?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-11-18 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP