Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spelar piano till Eppu


Dock ett mycket ostämt piano.

Precis som livet ibland är ostämt.

Jag hör ju direkt när tonerna inte faller in rätt.

Jag som har ett bra gehör.

Men shit vad jag klockar in tonerna.


Men hur skall jag lyckas att plocka in tonerna i livet.

När livet är så jävla ostämt ibland.


Måste nog gå upp och hämta en av mina älsklingar.

En av mina gitarrer.


Och känna att någon enda saknar mig.

Och bara hålla tonerna i famnen.

Och se mina ärrade fingrar smeka en gitarrhals.


Dock ytterligare ett problem.


Hur skall jag kunna spela gitarr och piano samtidigt?


Jag kanske skulle blivit född som bläckfisk?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-18 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP