Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror Duktig


Låt mig så vara då.


Jag är faktiskt utbildad ingenjör.


Och är extremt påläst.


Och min andra bok kommer till vintern.


Så låt mig för fan låt vara en bror duktig.


Då jag har gått igenom krig som saknar motstycke.


Hur har jag ens överlevt?


Mitt liv behöver min egotrip,
för att överleva i denna bisarra värld.


Jag är ingen hora i livet.

Livet har lärt mig så.


Tänk om jag kunde byta bort min hjärna?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-18 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP