Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överblick


Ser ögonen fyllas
med allt det där
som förut inte
funnits här

det verkar inte
vara lätt
att komma över
på något sätt

Kanske en insikt om
att det som förut
verkat så stort och bra

ändå inte var
något för oss att ha

Ser ögonen fyllas av
allt som är svårt

en insikt som tagit
oss båda hårt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-18 10:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Svårigheter är till för att överkomma
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP