Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Hösten kom tidigt det året
märktes på löven som föll redan i augusti
på hjärtats allt långsammare slag.
Klarheten i luften
och våra bedyranden
om att ses på nytt…och på nytt…
Din rygg var fortfarande brun när du vände den mot mig.





Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-18 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist