Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min diktsamling "I tidens mitt" har i dagarna 1 år på nacken. Jag har ett mindre antal böcker i lager fortfarande. Boken kostar 150 kr + 20 kr för frakt. Är du intresserad, så hör av dig här på poeter.se


trotsigt hopp

 

har stämt träff nära månen

med varandra

när når vi fram

genom dis och dimmor

då synen står tillbaka

sjunger hoppets vindar

utom tid och rum

då gror innerligheter

ur minnenas solkatt

vår vågade väntan




Fri vers av Per Rydberg
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-18 14:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ordmagi!
;)


2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Trolskt vackert
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg